20 februari 2020

Nieuwe VOS-voorzitter stelt zich voor…

Hallo, ik ben Kerstin Strohbach, geboren en getogen in de voormalige DDR. Sinds 1998 leef ik samen met mijn man in het centrum van Leerdam. Wij hebben een zoon van 15 jaar die vanaf september op zichzelf gaat wonen voor zijn opleiding in Maastricht – een nieuwe mijlpaal voor ons.

Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest in verschillende psychiatrische instellingen en settings. Omdat ik de persoonlijke betrokkenheid, individuele, oplossings- en talentgerichte benadering in de psychiatrie miste, besloot ik 2014 mijn eigen onderneming te starten. Als opgeleid Psycholoog (BSc), Counsellor, Maatschappelijk werker, Sociaal pedagogisch hulpverlener en WMO-consulent – noem ik mij ook wel eens een multidisciplinaire ondernemer.  Omdat ik up-to-date wil blijven rondom de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en mij verder wil ontwikkelen in mijn vakgebied volg ik regelmatig intervisie, supervisie en aanvullende opleidingen. Daarnaast volg ik al jaren trainingen en workshops rondom de thema’s hoogbegaafdheid, (hoog)sensitiviteit, talentontwikkeling en intuïtie. Kwaliteit gaat bij mij voor kwantiteit.

In mijn bedrijf als in mijn privéleven zijn mijn kernwaarden: vrijheid, verbinding, autonomie, onafhankelijkheid en bewustwording.

Mijn meerwaarde voor de voorzitterschap van de ondernemersvereniging de VOS zie ik vooral in het netwerken, het verbinden, werven van nieuwe leden en het aanbieden van een educatief waardevol jaarprogramma – en uiteraard een behoorlijke portie humor en plezier. Mijn no nonsense aanpak, communicatieve vaardigheden, betrokkenheid en daadkracht zullen hieraan bijdragen.

Ik ontmoet jullie graag bij de ALV of op een van de bijeenkomsten.

Hartelijke groet,

Kerstin