21 december 2018

Workshop ‘Grip op Tijd op Blue Monday’, 21 januari 2019 door MDOrganized

Blue Monday, de 3e maandag van januari, is uitgeroepen tot meest deprimerende dag van het jaar. De eerste goede voornemens zijn al gesneuveld, de maand duurt nog lang, het voorjaar is ver weg en de dagen zijn somber en koud. Daar kun je last van hebben als mens.

Als ondernemer? Ren je door van klant naar netwerk naar administratie. Er zijn nieuwe projecten gestart, oude afgerond, je hebt een volle mailbox. De nieuwjaarborrels zijn in volle gang en de uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten stromen binnen. Als ik dit beeld schets, voel je dan ook de druk oplopen? Dat kan anders!

Voor mij is Blue Monday de uitgelezen dag om eens wat lichtheid in het werkende bestaan te brengen. Heb je duidelijk wat je dit jaar wilt bereiken? Of is een weekplanning al teveel gevraagd? Welk perspectief op tijd heb je? Ik geef je concrete handvatten om lichtheid in het werkende leven te ervaren. In deze workshop van een dagdeel deel ik mijn methode! Ik maak gebruik van timemanagementtechnieken, Getting Things Done en lifehacking.

Resultaat: je gaat naar huis met een plan van aanpak en rust in je hoofd.

Praktische info:

De workshop ‘Grip op Tijd op Blue Monday’ wordt gegeven op maandag 21 januari 2019 bij Dynahouse, Perkinsbaan 11 in Nieuwegein. De kosten zijn laag gehouden:

€ 29,00 ex btw inclusief koffie, thee en water. Inloop vanaf 08.30 uur.

Onder de deelnemers verloot ik een superhandig focuslampje voor op de pc/laptop.

Meld je aan voor deze positieve workshop!

Bedankt!

Groet,

Monique (MDOrganized)