1 juni 2022

Inspirerende netwerkbijeenkomst “Sales en Communicatie”

Wij kijken terug op een inspirerende en boeiende Netwerkbijeenkomst op 19 mei 2022. Tijdens de bijeenkomst nam Maarten Tuit ons mee in de “Sales en Communicatie”. De avond was zeer interactief met oefeningen die ons niet alleen aan het nadenken brachten maar ook een lach op ons gezicht toverden. Naast LSD, NIVEA en OMA kwam ook de DISC langs. Aan het einde van de workshop mochten wij nog genieten van het muzikale talent van Maarten en sloten we de avond netwerkend onder het genot van een drankje af.

Blij zijn we te kunnen vermelden dat er deze avond weer een nieuwe ondernemer de weg naar ons heeft gevonden, die volgende keer weer aan wil sluiten. 

Ben je (nog) geen lid van VOS, maar lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend tijdens een VOS-avond aanwezig te zijn dan ben je 22 juni van harte welkom tijdens ons volgende activiteit. 

Recensie van één van onze leden: “De sales en communicatie training van Maarten heb ik als zinvol ervaren. Naast zijn enthousiasme en zijn leuke manier van vertellen, heeft hij een aantal bruikbare tips gegeven. Met deze tips kan ik weer vooruit als virtual assistent.” Linda Molenaar.