Donderdag 19 mei 2022

Dit evenement is inmiddels al geweest!

Workshop Sales en communicatie

Sales is een onmisbaar onderwerp in het bestaan van een ondernemer. De slagader van new business. Zo kan het zijn dat je jezelf voor een bepaald tarief wilt wegzetten maar altijd aanloopt tegen concurrentie die net goedkoper is. Hoe ga je om met tegenwerpingen en twijfel? Hoe haak je aan op een prospect waar je graag voor zou willen werken op een netwerkbijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je in regie blijft bij (potentiële) opdrachtgevers. Er is niets vervelender dan dat je moet gaan zitten afwachten.

Zoveel wensen zoveel mensen, in de workshop Sales en communicatie gaat Maarten Tuit samen met ons in op diverse klanttype en de zaken waar zij gevoelig voor zijn, wie ben jij en hoe verhoudt jij je tot de klant. Hoe kun je ervoor zorgen dat je met jouw communicatie dichter bij de klant komt om uiteindelijk te bouwen aan een lange termijn relatie.

  • 📅 Datum: donderdag 19 mei
  • 📍 Waar: Huis Het Bosch in Lexmond
  • 🕢 Aanvang: 19:30 uur (we starten rond 20.00 uur)
  • 🕙 Einde: circa 22.00 uur

Nog geen lid van VOS?

Ben je (nog) geen lid van VOS, maar lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend tijdens een VOS-avond aanwezig te zijn ook dan ben je 19 mei van harte welkom.

Aanmelden voor de avond is mogelijk via onderstaand formulier.

Door je aan te melden ga je er mee akkoord dat er tijdens deze activiteit foto en/of video beelden kunnen worden gemaakt ten behoeve van marketingdoeleinden.

Spreker(s): Maarten Tuit
Aanvang: 19:30 uur (we starten rond 20.00 uur)
Locatie: Huis Het Bosch in Lexmond (sportbar)

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!