Woensdag 19 juni 2019

Dit evenement is inmiddels al geweest!

19 Juni 2019 – VOS Zomer-barbecue

Het is alweer juni! Dat betekent tijd voor de jaarlijkse VOS-barbecue. Vorig jaar waren we te gast bij Dorus Woudstra van D. Woudstra Groen en dat was uitstekend bevallen. Eigenlijk hadden we voor dit jaar plannen gemaakt om bij een ander VOS-lid de barbecue te organiseren, maar dat bleek qua voorzieningen toch net iets te vroeg te zijn, dus daar gaan we volgend jaar in de herkansing.

Qua tekst kunnen we kort zijn. De barbecue en de dranken worden weer verzorgd door Partycentrum Schoonrewoerd en dat betekent goede kwaliteit. De familie Woudstra ontvangt ons bij hun woning en bedrijfsruimte gelegen aan de Tiendweg 2b, 4152 GC Rhenoy. Inlooptijd is 18.00 uur en gaat het vuur aan, vanaf 18.45 uur kunnen we eten. We hopen uiteraard op mooi zomerweer, maar de buitenruimte is deels overdekt dus bij een klein buitje zitten we droog.

Meld je nu aan, dan kun je dat niet meer vergeten en weten wij op hoeveel eters wij kunnen rekenen! Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. Geef eventuele dieetwensen door via ons emailadres.

Voor VOS-leden zijn er voor deze BBQ-avond uiteraard geen kosten verbonden. Ook introducees zijn van harte welkom. Zij betalen een bijdrage van €25,- (tenzij men besluit om lid te worden).

Kom ook gezellig eten, drinken en netwerken op de jaarlijkse VOS zomer-barbecue!


Aanvang: 18:45 (inloop 18:00)
Locatie: Woudstra Groen, Tiendweg 2b, Rhenoy

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!