Woensdag 13 mei 2020

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS – Webinar ‘Debiteurenbeheer’ door Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser

Je debiteur betaalt niet of zegt niet te kunnen betalen, maar jij moet ook je rekeningen betalen. Wat kun je zelf in deze situatie van onzekerheid doen? Hoe coulant kan of moet je zijn?

Ondanks dat er al een groot aantal VOS-bijeenkomsten is komen te vervallen of verschoven, is er in overleg met VOS-lid Johanna Verweij (en Sylvia Visser) van Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser te Nieuwegein besloten de VOS-avond over ‘debiteuren’ alsnog door te laten gaan, maar dan in de vorm van een live online workshop.

Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser neemt je mee in de wereld van (on)betaalde facturen en debiteurenbeleid. Tijdens de workshop wordt er verteld wat je zelf als ondernemer kunt doen en welke regels er gelden. Daarnaast worden er vragen beantwoord én bruikbare format brieven gegeven.

(Niet-leden zijn eveneens van harte welkom om deel te nemen aan deze webinar!)

Wil je deze webinar bijwonen?

Meld dan hier aan!

—–

Update 6 mei 2020:

Gezien de laatste ontwikkelingen ten aanzien van de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de maatregelen die zijn genomen door de overheid om tot 1 september geen bijeenkomsten te bezoeken/organiseren, is de fysieke netwerk-avond komen te vervallen en vervangen door een online workshop.

Spreker(s): Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser
Aanvang: 20:00
Locatie: 'Live' online workshop

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!