Donderdag 17 oktober 2019

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS netwerkavond ‘VOS-talks’

Tijdens de VOS-bijeenkomst in oktober gaan we het spannende idee van een van onze leden ten uitvoer brengen! Leon Tindemans bracht ons op het idee van een VOS-talk en heeft meegedacht over hoe dit ten uitvoer gebracht kan worden.

VOS-talks is gebaseerd op het bekende TED talks: een spreker staat voor een zaal met mensen, spreekt hen toe over een onderwerp wat hem aan het hart gaat, de zaal luistert, de speech wordt opgenomen en via het podium van TED kan iedereen ter wereld online de presentaties achteraf bekijken. De TED talks gaan over de meest uiteenlopende inspirerende onderwerpen. Een voorbeeld van een TED vind je hier.

VOS heeft het volgende in gedachten: ieder VOS-lid die dat wil krijgt 5-15 minuten het podium en deelt iets leerzaams met ons. Je deelt iets over je passie en wat voor andere interessant is. Je moet wel aan een paar regels voldoen (zie ook de opsomming hieronder): het is niet interactief en er mag geen reclame worden gemaakt voor het eigen bedrijf. We bieden het podium aan ongeveer 5 of 6 personen. Er zijn er al een paar die zich bij een eerdere oproep al hebben aangemeld. Dus wil je ook spreken, meld je dan snel aan!

Voor de luisteraars in de zaal is het leuk om ondernemers gepassioneerd te horen praten bijvoorbeeld over hoe ze in hun business zijn beland, wat hen erg aan het hart gaat / bezig houdt of welke motivatie/passie hen drijft. Een fotograaf kan dus haar inzichten delen van goede fotografie, een boekhouder over de fouten die ondernemers veel maken of een marketingman die iets deelt over zijn hobby.

Dus, meld je aan als een van de sprekers van deze avond als je kunt voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent VOS-lid
  • Je bent in staat om gepassioneerd/enthousiast te vertellen over jouw onderwerp
  • Je maakt geen reclame
  • Je kunt dit beperken tot 5 a 15 minuten
  • Ondersteuning van een powerpoint is toegestaan, maar niet voorlezen

Stuur dan even een mailtje naar het bestuur. (Dit kan ook via het contactformuliertje op de homepagina.)

Goed om te weten: de avond wordt gefilmd. De video’s van de Talks gebruiken we op social media ter promotie van de VOS.

Heb je vragen, stel ze gerust!

Wil je deze avond als bezoeker bijwonen dan kun je zoals gebruikelijk je aanmelden via onderstaand aanmeldformuliertje.

Spreker(s): VOS-leden
Aanvang: 20:00 (19:30)
Locatie: Flexplek Leerdam, Kerkelaan 14 in Oosterwijk

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!