Woensdag 20 november 2019

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS netwerkavond november 2019 – Cybercrime en Internetveiligheid

Op woensdag 20 november a.s. heeft VOS-ondernemers Henri Beek uitgenodigd om vanuit zijn expertise zijn kennis te delen over cybercrime.

Henri geeft een interactieve presentatie over internetveiligheid waarbij je inzicht krijgt in de werkwijze van cybercriminelen. Deze zijn niet alleen een bedreiging voor de overheid en/of multinationals, maar ook voor de ondernemer. Denk aan phishing en diefstal van gevoelige informatie. De doelstelling van de presentatie is om je vooral niet bang, maar bewust en weerbaarder te maken.¬†Aan het einde van de avond ga je terug naar je onderneming met waardevolle (vaak kosteloze) tips om te voorkomen dat je als ‘laaghangend fruit’ wordt ‘geplukt’ door een dergelijke actor.

Zoals genoemd wordt de presentatie door Henri Beek. Hij is als cursusmanager cybersecurity verbonden aan het Studiecentrum Publieke Veiligheid te Vaassen en heeft ruim 12 jaar ervaring als internet rechercheur en (digitale) fraude onderzoek. Hij geeft diverse trainingen in binnen- en buitenland over digital awareness, mediawijsheid en OSINT.

Introducees zijn van harte welkom! Parkeren is gratis. Er is beperkt parkeerruimte in de buurt. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. Vanuit de ingang van de supermarkten loop je via een oranje loopbrug in 1 minuut naar de locatie.

Ben je er bij? Meld je dan aan via onderstaand formuliertje.

Spreker(s): Henri Beek
Aanvang: 20:00 (19:30)
Locatie: Zalencentrum 't Klooster, Klooster 3 in Vianen

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!