Woensdag 18 september

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS-netwerkavond met Rob Wuijster

Op woensdagavond 18 september is de VOS-avond in sportcentrum Helsdingen, Westelijke Parallelweg 1, 4133 NH Vianen. We ontvangen die avond Rob Wuijster, voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam. Eenmaal terug in Nederland heeft hij jarenlang mentale coaching aan topsporters gegeven. Hij is werkzaam geweest in voetbal, rugby en ijshockey.

Momenteel is hij spreker en geeft hij presentaties aan o.a. ondernemers. In de presentatie ‘’Gedachten zijn krachten’’ laat hij je ervaren dat de gedachten die je hebt een grote invloed op het resultaat hebben. En reikt hij meerdere manieren aan om zelf je eigen gedachten te beïnvloeden waardoor je net even anders gaat handelen en waardoor je een ander resultaat krijgt!

Wil je bijvoorbeeld: meer opdrachten, meer vertrouwen en de status als specialist? Denk dan net even anders! De kracht van je gedachten is zakelijk zeer goed in te zetten.

Rob was eerder dit jaar als spreker bij Flexplek Leerdam. Sommige VOS-leden zullen hem daarvan herkennen. Deze presentatie is een hernieuwde kennismaking en een verdieping in het onderwerp.

Meld je aan via het formulier hieronder!

Spreker(s): Rob Wuyster
Aanvang: 20:00 (19:30 inloop)
Locatie: Sportcentrum Helsdingen, Westelijke Parallelweg 1 in Vianen

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!