Woensdag 21 maart 2018

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS netwerkavond met presentatie van Jose van Daal

c2sb_IMG2407kopie1Wanneer is een onderneming vitaal? Wanneer zijn mensen in een onderneming vitaal? Hoe kan een onderneming er aan bijdragen dat mensen optimaler functioneren? Hoe krijgt een onderneming het voor elkaar dat de omgeving als vanzelf meewerkt met de onderneming?

Bewustzijn is de basis voor persoonlijke effectiviteit, samenwerking, leiderschap en bedrijfsontwikkeling. Het helpt daarom enorm om inzicht te hebben in bewustzijn. Wat is bewustzijn en hoe bepaalt het de praktische realiteit in onze bedrijven?

Als antwoord op deze vragen laat VOS-lid José van Daal van Zichtbaar Ondernemen je op een interactieve manier werken met het Bewust Bedrijf Model®.

Het model ligt levensgroot op de vloer. Als deelnemer krijg je veel nieuwe inzichten in de interne dynamiek in jouw onderneming en je ervaart aan den lijve wat de stand van zaken is jouw eigen bedrijf en bij jezelf.

Het Bewust Bedrijf Model® is een concrete tool waarmee je kunt werken als zelfstandig ondernemer eventueel in de samenwerking met anderen, zeker in een fase van verandering.

Het programma:
19.30 uur inloop
20.00 uur workshop Bewust Bedrijf Model
21.30 uur vrij netwerken met borrel en hapje

Locatie: restaurant Grand Athina, Stationsweg 2, Leerdam.

Introducees zijn van harte welkom.

Meld je aan voor deze avond via onderstaand formulier.

Spreker(s): José van Daal
Aanvang: 20:00 (inloop 19:30)
Locatie: Restaurant Grand Athina, Stationsweg 2, Leerdam

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!