Woensdag 17 november 2021

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS Inspiratiesessie Sales en Communicatie

Geannuleerd! Naar aanleiding van de persconferentie van 12 november en de daar uit voortvloeiende maatregelen hebben we helaas moeten besluiten de netwerkavond van aanstaande woensdag 17 november te annuleren. Wordt vervolgd.

Sales is een onmisbaar onderwerp in het bestaan van een ondernemer. De slagader van nieuwe business. Zo kan het zijn dat je jezelf voor een bepaald tarief wilt wegzetten maar altijd aanloopt tegen concurrentie die net goedkoper is. Hoe ga je om met tegenwerpingen en twijfel? Hoe haak je aan op een prospect waar je graag voor zou willen werken op een netwerkbijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je in regie blijft bij (potentiële) opdrachtgevers. Er is niets vervelenders dan dat je moet gaan zitten afwachten.

Zoveel wensen zoveel mensen, in de workshop Sales en Communicatie gaat Maarten Tuit in op diverse klanttype en de zaken waar zij gevoelig voor zijn, wie ben jij en hoe verhoudt jij je tot de klant. Hoe kun je ervoor zorgen dat je met jouw communicatie dichter bij de klant komt om uiteindelijk te bouwen aan een lange termijn relatie.

Maarten Tuit is trainer, coach en acteur en met zijn inspirerende en verfrissende blik op sales en communicatie zien we een interactieve en leerzame workshop tegemoet.

  • 📅 Datum: woensdag 17 november 2021
  • 📍 Waar: De Krooshof Zijderveld (Sidewende 1, 4122 GX Zijderveld)
  • 🕢 Inloop: 19:30 uur
  • 🕗 Begin: 20.00 uur
  • 🕙 Einde: 22.00 uur

Gezien de huidige maatregelen rondom het Covid19 wordt op deze locatie een geldige QR code van je gevraagd. 

Graag ontmoeten wij jullie op 17 november

 

Door je aan te melden ga je er mee akkoord dat er tijdens deze activiteit foto en/of video beelden kunnen worden gemaakt ten behoeve van marketingdoeleinden.

Spreker(s): Maarten Tuit
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: De Krooshof Zijderveld (Sidewende 1, 4122 GX Zijderveld)

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!