Donderdag 22 september 2022

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS bestaat 12,5 jaar en dat gaan we vieren

Ondernemingsvereniging VOS (Vijfheerenlanden Ondernemen Samen) bestaat 12,5 jaar! Het bestuur van VOS nodigt daarom alle huidige leden, oud bestuursleden en oud leden die nog actief zijn als ondernemer uit om dit heugelijke feit met ons te vieren.

Ons 12,5 jaar bestaan vieren we op donderdag 22 september a.s. bij Fort Everdingen. Het prachtige torenfort, dat is vernoemd naar het naburige dorp Everdingen en tussen 1842 en 1847 werd gebouwd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, wordt het decor van een avond vol gezelligheid. Natuurlijk is er ruimte om nieuwe mensen te leren kennen en bij te kletsen met bestaande contacten en wordt er  teruggekeken op 12,5 jaar VOS. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Daarnaast kunnen we genieten van muziek en is er voor de liefhebber de mogelijkheid om tijdens een rondleiding het fort en de historie ervan beter te leren kennen.

Wij zien er naar uit om met zoveel mogelijk mensen terug te kijken op 12,5 jaar VOS. En om natuurlijk vooruit te kijken op nog meer gezellige succesvolle inspireren, verbindende en ondernemende jaren.

Inloop is vanaf 17:30 uur en we beginnen rond 18.00 uur. Het feest duurt tot circa 22.00 uur.

Aanmelden voor de avond is gratis en kan via onderstaand formulier.

Fort Everdingen

Spreker(s): nvt
Aanvang: 17.30 uur (starten: 18.00 uur)
Locatie: Fort Everdingen (Noodweg 2, 4121 KK Everdingen)

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!