Woensdag 28 oktober 2020

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS-netwerkavond ‘Ruzie maken? Dat kan beter!’

Ruzie maken doen wij allemaal. En dat is maar goed ook. Zegt de mediator, want wrijving geeft glans. Het lucht op, het klaart de lucht en zorgt voor frisse lucht binnen de relatie. Het brengt een nieuwe balans in de onderlinge verhoudingen. Tenminste, dat is wel de bedoeling. Maar gaat het niet regelmatig mis?

Soms ontwrichten conflicten de sfeer op de werkvloer of binnen het gezin zodanig dat een hele omgeving er last van heeft. Niet zelden resulteert dit in een ontslag, scheiding of een langdurige familievete. In d het televisieprogramma, Het familiediner, dat de RO al twintig jaar uitzendt is goed voelbaar hoe vreselijk pijnlijk een ruzie binnen een familie is voor de deelnemers. Dat kan gelukkig anders.

Christina Hosman is sinds 2006 MfN registermediator familiezaken in Leerdam. In haar workshop neemt zij het conflict met je onder de loep. Hoe komt het nou dat wij af en toe ineens zo lijnrecht tegenover elkaar staan? En wat kun je daaraan doen? Met welke handvatten leer je om op succesvolle manier de strijd met elkaar aan te gaan.

Kortom… dat belooft een heel nuttige workshop te worden waar we jou bij deze dan ook voor uitnodigen.

Kom je ook? Aanmelden is verplicht i.v.m. de aangepaste maatregelen voor bijeenkomsten!
Meld je aan voor deze avond via onderstaande formulier.

(foto: pixabay  @ryanmcguire)

 

Update 14/10/2020:
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen en gedeeltelijke lockdown kenbaar gemaakt tijdens de persconferentie op 13 oktober, komt helaas deze avond te vervallen!

Spreker(s): Christina Hosman
Aanvang: 20:00 (inloop 19:30)
Locatie: Zalencentrum 't Klooster, Klooster 1 in Vianen

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!