Woensdag 22 juni 2022

Dit evenement is inmiddels al geweest!

Netwerk-BBQ

Op woensdag 22 juni sluiten we het eerste deel van 2022 af met een netwerk-BBQ. Genieten van een warm en koud BBQ-buffet en gelijker tijd gezellig netwerken met andere leden en introducees. Dit jaar vindt de BBQ plaats bij Maro Brandbeveiliging, Industrieweg 6d, 4153 BW Beesd. Aanvang is 17.30 uur, we starten rond 18.00 uur. Bij deze worden alle “BBQ-chefs” alvast uitgenodigd om hun vlammende kwaliteiten te komen tonen.

Een mooi moment om terug te blikken op een gezellig half jaar met verschillende leuke en gezellige fysieke activiteiten, waaronder het diner in de Ponthoeve in Vianen, Bowlen in Asperen en de Workshop ‘Sales en Communicatie’ door Maarten Tuit. Daarnaast ook een mooi moment om juist vooruit te kijken naar de activiteiten die ons dit jaar nog te wachten staan, waaronder het feest op donderdag 22 september.

Aanmelden voor de BBQ-avond is mogelijk via onderstaand formulier. Voor VOS-leden is de avond gratis, introducees betalen € 20. Word je achteraf lid dan wordt dit bedrag afgetrokken van de contributie die je nog voor de rest van het jaar betaal.

  • 📅 Datum: Woensdag 22 juni
  • 📍 Waar: Maro Brandbeveiliging, Industrieweg 6d, 4153 BW Beesd
  • 🕠 Aanvang: 17.30 uur (start: 18.00 uur)

Spreker(s): nvt
Aanvang: 17.30 uur (starten: 18.00 uur)
Locatie: Maro Brandbeveiliging (Industrieweg 6d, 4153 BW Beesd)

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!