Woensdag 19 december 2018

Dit evenement is inmiddels al geweest!

VOS-Kerstdiner bij Hajé

Woensdagavond 19 december a.s. is het de laatste avond van VOS-ondernemers voor 2018. We zijn op zoek gegaan in de regio naar een fijne plek voor een kerstdiner en hebben die gevonden bij Hajé, gelegen aan de A27 net over de brug van Vianen. Slechts een paar meter buiten de grenzen van de Vijfheerenlanden. Officieel ligt Hajé namelijk in Nieuwegein. Voordeel van deze locatie: gelegen aan de snelweg, voldoende parkeerplaatsen, een royaal buffet, geen files als je vanuit het zuiden komt waar de Vijfheerenlanden liggen!

Overigens heeft Hajé een fantastische ligging aan de weilanden tussen Houten en de Lek, met vrij uitzicht, al is daar helaas in het donker weinig van te zien.

Komt dus allen naar het kerstdiner op 19 december. Je bent welkom vanaf 18.00 uur, om 18.30 uur gaan we aan tafel. Voor het menu maken we gebruik van een buffet, er is voor iedereen een ruime keuze. Mocht je dieetwensen hebben, geef dat dan voor de zekerheid door.

Introducees

Introducees zijn ook nu weer van harte welkom. Introducees die besluiten aan te sluiten, eten gratis mee. Voor degenen die willen kennismaken met VOS-ondernemers, maar de beslissing om aan te sluiten (nog) niet willen nemen, hebben we de prijs gesteld op € 35,- all-in.


Aanvang: 18:00 (aanvang kerstdiner 18:30)
Locatie: Restaurant Hajé, Nieuwegein

Aan- of afmelden voor deze avond is niet meer mogelijk!